Having a good time

 
Fått en crush på kjolar, specielt nu i sommar med bara ben och en söt topp. Det bästa är att de båda kan användas till vardags med lättare accessoarer och till kvälls med en snygg väska, högklackade skor och massa smycken. Kärlek! Vill bara ha fler och fler i massa olika färger och mönster.

revels in the summer

så falska dem kan bli men, äkta eller ej så är dessa underbara pilotbrillorna aldrig en svikare efter en tuff kväll eller för att låta ögonen vila när solen är som starkast.
 
love and peace ....

your personality, make your style

först och främst, Glad midsommar! Hoppas ni hade en riktigt bra dag igår. Hade själv en riktigt rolig dag med familjen och fina vänner. Var först hos gäster och senare blev det fest hos mig!
 
waist - lindex, skirt- hm
 
 

I'm watching you

Så vackra skapelser som jag har gått och blivit kär i, klockor!!!! Vill ha fler och fler! Ska nog införskaffa mig några 1,2,3,4,5 stycken i Italien. Den på bilden är lånad av pappa.

insta last day

blandade bilder från instagram, 1 bild är från min kompis instagram men tyckte den var så gullig på alla :) Har verkligen haft några händelserika dagar med många fina vänner. Längtar verkligen till midsommar, kommer bli en riktigt grym dag!


detaljer, spets och sommrigt


feathers

Några av mina smycken

part of my new room


Nu har äntligen mitt rum blivit klart, som jag längtat! Har själv valt golv, färg, indredning och blev riktigt nöjd med resultatet. Här kommer jag trivas!

yesterday's choices


skirt - hm, top -ginatricot, shoes- ..,

ledsen för att mina ben sen riktigt konstiga ut, hade neonstrumpbyxor och ljuset blev lite konstigt ...

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0